Марка стандарди за игли за плетење

Добра марка на игли за плетењебара пет главни стандарди:

1.Вможе да произведува и ткае стилови на ткаенина што ги задоволуваат барањата на клиентите.Квалитетот на иглите за плетење зависи прво од тоа дали тие можат да ткаат квалификувани ткаенини.Ова се одредува врз основа на барањата на сопствениот производ на купувачот и исто така е основното барање за корисниците да изберат игли за плетење.

 

2.Tја стабилноста на иглите за плетење.Со оглед на тоа дека површината на ткаенината за ткаење е квалификувана, стабилноста на иглите за плетење е исто така важен фактор во оценувањето на перформансите на иглите за плетење.Лошата стабилност и честите проблеми со иглите за плетење ќе предизвикаат корисниците да ги проверат неисправните ткаенини и ќе предизвикаат проблеми со огромна загуба.

 

3.Работен век на иглите за плетење.За да се процени работниот век на иглите за плетење, треба да се земат предвид неколку аспекти: 1. Вид, дебелина, мекост и цврстина на предивото што се плете.2. Дебелината и тежината на ткаената ткаенина.3. Затегнатоста на предивото и површината на ткаенината во работна состојба.4. Разлики во опремата за плетење.5. Менаџмент однос кон опремата.6. Видот на употребениот лубрикант за плетење, методот и количината на употребеното масло.8. Фреквенцијата на опрема замена на производствени сорти.9. Техничарот го прилагодува нивото на опремата.Горенаведените фактори директно влијаат на работниот век на иглите за плетење.Само должината на времето кога иглите за плетење се користат под релативно избалансирани фактори може да го одрази вистинскиот животен век на иглите за плетење.

 

4.Tтој исплатливост на иглите за плетење.Општо земено, го добивате она за што плаќате.Истото важи и за иглите за плетење.Поевтиното не е подобро, ниту поскапото е подобро.Тоа главно зависи од барањата на ткаенината на купувачот.Клиентите треба да ги изберат соодветните игли за плетење според нивната класа на производ.

 

5. Совршена услуга по продажбата.Одлична марка на игли за плетење бара едношалтерски услуги по продажбата.Продажната промоција на брендовите игли за плетење не е само да им дозволиме на клиентите да ги користат нашите производи, туку и да направат добра работа во прогнозирањето на информациите за пазарот, така што клиентите можат непречено да го купат потребниот модел на игли за плетење за време на шпицот на сезоната кога иглите за плетење се напнати. , без одложување на производството.Кога ќе има проблем, ќе дојдеме да се справиме што е можно поскоро.Уште повеќе, кога на клиентите им се потребни услуги за поддршка при развој на нови производи, ние сме секогаш тука за да соработуваме.


Време на објавување: 02-02-2024 година
WhatsApp онлајн разговор!